ETN 0.007859 € 0.000038 (0.48%)
viivästetty 2 minuuttia.

Mikäli haluat säilyttää suurempia määriä Electroneum kryptovaluuttaa, on paperinen offline lompakko turvallisin vaihtoehto.

HUOM! On erittäin tärkeää, että säilytät KAIKKI saamasi TURVA-AVAIMET, sekä offline lompakon tiedot hyvässä tallessa. Ilman turva-avaimia sinulla ei ole pääsyä offline lompakossasi oleviin varoihin.

PIDÄ LUOMISEN YHTEYDESSÄ SAAMASI TIEDOT HYVÄSSÄ TALLESSA!

1. Kirjaudu Electroneum tilillesi osoitteessa https://my.electroneum.com. Mikäli et ole vielä luonut tiliä voit katsoa ohjeemme täältä: Electroneum tilin luominen

2. Klikkaa Wallet Manager näkymän vasemmanpuoleisesta laidasta ”Offline Paper Wallet”

Electroneum paperilompakko

Eteesi avautuu sivu, jossa kehoitetaan säilyttämään huolellisesti kaikki turva-avaimet ja lompakon osoite. Sivulla kerrotaan myös mahdollisuudesta ladata erillinen lompakon luontityökalu, jolla paperilompakoita voidaan tehdä tietokoneilla, jotka eivät ole yhteydessä internetiin. Tässä ohjeessa keskitymme internetpalvelun avulla luotavaan offline lompakkoon.

Elecrtroneum wallet

Klikkaa ”Lets get started” painiketta jatkaaksesi.

3. Seuraavalla sivulla sinua pyydetään liikuttelemaan tietokoneesi hiirtä näytöllä. Hiirenliikkeiden pohjalta sinulle luodaan täysin satunnainen paperilompakko. Näet satunnaisuusedistymisen sivun alareunassa. Kun olet liikuttanut hiirtäsi tarpeeksi siirryt seuraavalle sivulle, josta voit ladata uuden paperilompakkosi tiedot.

4. Tallenna lompakon tiedot

Kun lompakkosi on luotu, voit ladata sen tiedot PDF tiedostona. Klikkaa alareunan ”Save wallet as PDF” painiketta. PDF tiedosto sisältää lompakkosi osoitteen ”Public Wallet”, sekä lompakon turva-avaimet. Tulosta saamasi PDF tiedosto ja säilytä se huolellisesti. Voit myös tallettaa PDF tiedoston USB-tikulle ja säilöä tikun huolellisesti. Muista, että ilman PDF-tiedostossa olevia turva-avaimia sinulla ei ole enää pääsyä lompakossa oleviin varoihin!Mikäli pidit lukemastasi, voit tukea sivuston toimintaa Electroneum lahjoituksella:

ETN: etnk4ZyptDk2YnRggKQvzqbvL7Bd8BGg38zEBbWphKy8gYT3EqpXDjVAcFBVX29KM27Kqp8EojuP6QW9NeBZmvJF7fUSAETnnP

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.