ETN 0.007859 € 0.000038 (0.48%)
viivästetty 2 minuuttia.

Tässä ohjeessa käymme läpi yksinkertaisen tavan aloittaa Electroneum kryptovaluutan louhiminen. Kryptovaluutan louhimisessa käyttäjä käyttää tietokoneensa laskentatehoa lohkoketjun lohkojen ratkaisemiseen ja saa palkkioksi kryptovaluuttaa.

Ohje toimii seuraavilla käyttöjärjestelmillä:

WINDOWS (PC)
APPLE OSX (MAC)
LINUX

Kaikki oppaan kuvakaappaukset ovat ohjelmiston Mac OSX versiosta, mutta prosessi ja näkymä on kaikilla käyttöjärjestelmillä samankaltainen. Mikäli osaat asentaa tietokoneellesi ohjelmia, onnistut tämänkin ohjelmiston asennuksessa.

Kohta 1: Rekisteröidy Minergate sivustolle ja lataa Minergate GUI louhintaohjelmisto

1. Mene osoitteeseen Minergate.com ja klikkaa ”Sign up” nappia sivuston oikeassa yläreunassa.

Rekisteröidy MinerGate sivustolle

2. Täytä rekisteröitymislomake, klikkaa rasti reCAPTCHA ruutuun ja klikkaa ”Sign up & start mining”.

Täytä rekisteöritymislomake

 

Kohta 2: Lataa ja asenna Minergate GUI louhintaohjelmisto

Rekisteröitymisen jälkeen, sivuston tulisi ohjata sinut suoraan ohjelmiston lataussivulle. Minergate tunnistaa automaattisesti tietokoneesi käyttöjärjestelmän ja ehdottaa oikeaa versiota ohjelmistosta. Mikäli haluat nähdä myös muut latausvaihtoehdot, siirry alemmas sivustolla.

Lataa kryptovaluutan louhimisohjelmisto

Lataa ja asenna ohjelmisto tietokoneellesi!

 

Kohta 3: Määritä louhintaohjelmiston asetukset

Kun käynnistät Minergate GUI louhintaohjelmiston, sinun tulee siirtyä ohjelman ”OTHER POOL” välilehdelle (mikäli et näe ”OTHER POOL” välilehteä ohjelmiston ylälaidassa, saat sen näkyville ohjelman asetuksista View -> Show other pools valinnalla).

Minergate GUI kryptovaluutan louhinta ohjelma Electroneum valuutalle

Lisää seuraavat asetukset:

Display name: Voit antaa tähän minkä tahansa nimen, esimerkiksi Pool 1

Pool URL: mine.electroneum.vip:3333

Pool Login: Anna tähän oman Electroneum lompakkosi osoite (mikäli sinulla ei vielä ole Electroneum lompakkoa, katso ohjeet lompakon hankkimiseen täältä.)

Electroneum louhintaohjelmiston asetukset

Klikkaa lopuksi ”Add poo” painiketta!

 

Kohta 4: Aloita louhiminen

Aloittaaksesi louhimisen, sinun pitää vain painaa ”CPU Mining”-osion ”Start” painiketta. Mikäli näytönohjaimesi on tuettujen laitteiden listalla, paina starttia myös ”GPU MINING”-osiosta. Tämän ohjeen kuvakaappaukset on otettu koneella jonka näytönohjain ei ollut tuettujen laitteiden listalla joten ”GPU Mining” osio näyttää viestin ”not available”.

Aloita kryptovaluutan louhiminen

Tuetut näytönohjaimet: (Katso ajankohtaiset tiedot suoraan Minergaten sivustolta.)

NVidia CUDA  7.5 Compute cabability 2.0, AMD OpenCL 1.2

Electroneum kryptovaluutan louhinta tietokoneen prosessorilla

Mikäli lisäsit ohjeissa mainitut asetukset, louhit nyt kryptovaluuttaa Electroneum VIP ”poolissa”. Pool on ryhmä louhijoita, jotka yhdistävät louhintatehonsa, jotta lohkon ratkaisu olisi helpompaa. Lohkosta saatavat palkkiot jaetaan sen ratkaisemiseen osallistuneiden louhijoiden kesken.

Voit katsoa omaa saldoasi ja statistiikkaa osoitteessa http://electroneum.vip, saat tiedot näkymään syöttämällä oman Electroneum lompakkosi osoitteen kenttään ”Your stats & Payment History”. Huomioi, että statistiikka ei ole reaaliaikaista eikä 100% tarkkaa. Näet oman louhintatehosi eli hashraten aina suoraan louhintaohjelmistostasi.

Voit valita louhintaan käytettävien prosessorin ytimien määrän ”CPU CORES” valinnalla. Mikäli näytönohjaimesi oli tuettua mallia voit asettaa sille ”INTENSITY” määrityksen. Molemmissa tapauksissa enemmän = enemmän louhintatehoa.

 

Muiden kryptovaluuttojen louhiminen

Minergate GUI louhintaohjelmistolla on mahdollista louhia helposti myös muita kryptovaluuttoja. Ohjelmiston ”SMART MINER” louhii automaattisesti kaikkein tuottoisinta kryptovaluuttaa. Ohjelmisto siis vaihtaa louhittavaa valuuttaa sitä mukaa mikä tuottaa sinulle louhijana eniten rahaa. Ennen ”SMART MINER” osion käyttöä on syytä suorittaa benchmark, joka mittaa järjestelmäsi louhintatehon eri kryptovaluutoille. Benchmarkin voit suorittaa siirtymällä ohjelmiston ”BENCHMARK” osioon ja klikkaamalla ”Start Benchmark”. Kun järjestelmän louhintatehon mittaus on valmis voit käynnistää ”SMART MINER” louhinnan. Mikäli käytät SMART MINER osiota, näet louhimasi kryptovaluutat ja muut statistiikat minergate.com sivuilta tilisi Dashboard välilehdeltä. Sivustolla voit nostaa louhimasi kolikot omaan lompakkoosi tai vaihtopörssiin.

Mikäli sinulla ei vielä ole Electroneum lompakkoa, mutta haluaisit testata laitteistosi laskentatehoa voit syöttää asetuksiin osoitteen:

etnjxZfrz4oJSNAexzHyo197Z3nA8ApGYfrDMoBCNTEWc4VhHs26i78DfheEsaTKy3BfMtCAfLg2CJAC4JMeSqL54MRQRLykeH

Samalla tuet sivuston toimintaa lahjoittamalla laskentatehoa.

 

 

 Mikäli pidit lukemastasi, voit tukea sivuston toimintaa Electroneum lahjoituksella:

ETN: etnk4ZyptDk2YnRggKQvzqbvL7Bd8BGg38zEBbWphKy8gYT3EqpXDjVAcFBVX29KM27Kqp8EojuP6QW9NeBZmvJF7fUSAETnnP

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.